ПП ПРАВОТО издига адвокат Мария Колева за президент. Това обяви на пресконференция

...
ПП ПРАВОТО издига адвокат Мария Колева за президент. Това обяви на пресконференция
Коментари Харесай

Още една жена се включва в битката за "Дондуков 2"

ПП " ПРАВОТО " издига адвокат Мария Колева за президент. Това разгласи на конференция в Българска телеграфна агенция самата тя, която е и ръководител на политическата мощ.

" В момента мафиотските партии желаят да вкарат свои представители и за президент , да опетнят и тази институция ", уточни Колева. По думите й, през последните години институцията е била политизирана и обезличена, което е подигравка и с обществото.

" Кандидатирам се, тъй като с години като юрист пазя ползите на жителите и считам, че мога да продължа тази отбрана като президент ", изложи претекстовете си юрист Колева.

" Кандидат президент ската ни двойка няма да разделя хората ", съобщи тя. Според нея " войната сред изпълнителната, законодателната и правосъдната система е нещо доста обезпокоително за държава-член на Европейски Съюз. Това е личностна война, не по политики - възползват се и от ресурса на страната, с цел да наложат личностните си визии, разяснява юрист Колева. Ние няма за желаеме " изчегъртване ", само че това не значи, че няма да търсим отговорност от хората, които доведоха страната до това положение ", заявява тя.

 
 БТА
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР